Welkom bij ozet.be Acties van de maand
Onze visie

Wij van OZET Consulting willen toch wel enigszins anders zijn.

De wereld behoort niet enkel toe aan de 62 rijksten onder ons maar wel aan ons allemaal! Het is dan ook onze taak om zelf die wereld goed te beheren. De verantwoordelijkheid voor onze toekomst ligt in onze handen en is afhankelijk van de beslissingen die we vandaag nemen. Wanneer deze beslissingen steunen op persoonlijke verantwoordelijkheid, medeleven en dienstbaarheid zal dat leiden tot bloei van onze samenleving.

Klik hier om verder te lezen.

Natuur
Natuur Natuur
Bouwcontrole - Huisinspectie - Bouwkundig onderzoek

Waarom bouwcontrole - huisinspectie - bouwkundig onderzoek?

Een gebouw heeft ook te lijden onder de tand des tijds. Het dagelijkse onderhoud is onvoldoende om uw investering blijvend te laten renderen. Vertoont je woning of gebouw onaangename gebreken zoals scheuren, vochtplekken, schimmels of ervaar je problemen van onverklaarbare tocht, vieze geuren, een onaangenaam binnenklimaat. Wij komen het onderzoeken en brengen het duidelijk in kaart zodat een juiste aanpak mogelijk wordt.

Klik hier om verder te lezen.

Houtaantasting
Schimmels houtaantasting
Bouwgebreken - bouwschade

Schade of gebreken aan je woning of gebouw? Onze bouwpatholoog komt het onderzoeken en biedt echt een oplossing.

Vocht, schimmels, rare geurtjes, scheuren en barsten, vreemde geluiden, koude of tochtgevoel, noem maar op. Allemaal onaangename vaststellingen die je vroeg of laat toch wel ergens tegen komt in gebouwen.
Als eigenaar weet je dan graag wat de oorzaak is en hoe je er iets aan kan doen. Een bouwcontrole door een bouwpatholoog of gebouwendokter geeft je een beeld van de gebreken, waar ze vandaan komen en hoe ze aan te pakken.

Klik hier om verder te lezen.

Houtaantasting
Schimmels houtaantasting
BENoveren, beter renoveren - OZET Consulting
BENOveren

BENOveren? Laat je begeleiden door professionals!

BENOveer met als doel energiezuinig en betaalbaar te bouwen of verbouwen. Uw levenskwaliteit en het gebruik van voornamelijk ecologisch verantwoorde bouwmaterialen zijn daarbij belangrijk. Wij verzorgen uw project van architectuur tot oplevering.
Ozet consulting BENOveert op jouw maat.

Klik hier om verder te lezen.

Natuur
Energieaudit

Met een energieaudit bespaar je tot 30% en meer op je energieverbruik.

Naast het opsporen van warmteverliezen, ventilatieverliezen, ontbrekende of slecht geplaatste isolatie, gaan wij ook op zoek naar mogelijkheden om het elektriciteitsverbruik te verlagen.
Een professioneel uitgevoerde energieaudit verdien je in geen tijd terug.

Klik hier om verder te lezen.

Thermografie
Installatie isolatie