Onze diensten werkenActies van de maand
Bouwcontrole - Expertise

Waarom bouwcontrole - expertise?

Een gebouw heeft ook te lijden onder de tand des tijds. Het dagelijkse onderhoud is onvoldoende om uw investering blijvend te laten renderen. Misschien vertoont je woning of gebouw onaangename gebreken zoals scheuren, vochtplekken, schimmels of ervaar je problemen van onverklaarbare tocht, onaangename geuren, een onaangenaam binnenklimaat. Wij kunnen het voor u onderzoeken en duidelijk in kaart brengen zodat een juiste aanpak mogelijk wordt.

Klik hier om verder te lezen.

Wonen
Wonen Wonen
Energiemanagement

Hoe begin je er aan?

Vele bedrijven en instellingen worden vandaag geconfronteerd met sterk stijgende energiekosten en de zekerheid dat deze kosten in de toekomst nog verder zullen toenemen.
De wens om hier iets tegen te ondernemen wordt dikwijls in de weg gestaan door de onzekerheid van hoe hier het best aan te beginnen.

Contacteer ons nu.

Thermografie

Met behulp van een infraroodcamera maken wij het onzichtbare zichtbaar.

Het opsporen van warmteverliezen, ventilatieverliezen, lekken in leidingen of platte daken, slecht geplaatste isolatie, nakende defecten aan elektrische schakelingen en bewegende machineonderdelen, en nog veel meer, op infrarood beelden wordt het zichtbaar.

Klik hier om verder te lezen.

Wonen
Wonen Wonen